Top Banner
Тільки оригінальна продукція
АкціїБренди
  • Уцінка! Олія мигдальна Ароматика, 20 мл
  • Уцінка! Олія мигдальна Ароматика, 20 мл
Уцінка

Уцінка! Олія мигдальна Ароматика, 20 мл

4
В наявності
Код товару : 2672340
171 ₴-20%
137 ₴
Продавець:
EVA Partners

Особливості товару

Детальніше про товар
Хочете отримати товар у подарунок, але не знаєте, як про це сказати? Просто натисніть сюди, щоб натякнути про своє бажання.
БЕЗКОШТОВНА доставка у точки видачі EVA.UA від 699 ₴
Оплата та повернення

Онлайн на сайті, карткою чи готівкою під час отримання

Цей товар не підлягає поверненню!

Характеристики товару

Бренд
Ароматика
Країна виробництва
Україна
Активний компонент
Мигдальна олія
Вид
Ефірна олія
Призначення
Живлення,
Зволоження
Об'єм
20мл
Клас
Натуральна

Опис товару

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Товар має пошкоджене паковання та не підлягає поверненню чи обміну.

Незвична нам косметична олія — унікальний продукт, який замінює кілька доглядових засобів. Належить до базових, її отримують методом холодного віджиму.

Переваги продукту

Має багатий склад: білки, вітаміни, полінасичені жири, каротин, холін, аспаргін. 

Загоює рани, садна, герпес, сонячні опіки, бореться з пігментацією. Пом’якшує, зволожує, тонізує. Захищає від зовнішніх чинників. Придатна навіть для дитячої шкіри.

Ефективна проти целюліту, згрубілих ділянок, пролежнів. При змішуванні з косметичними продуктами або в аромосумішах має омолоджувальний ефект.

Як використовувати? 

Для обличчя: додавати у вашу косметику, періодично замінювати її олією. Важливі 3 правила: 

  • олію підбирати за типом шкіри, враховувати її комедогенність; 
  • наносити на шкіру на 10–15 хвилин, не чекати повного вбирання, залишки видалити серветкою, нанести звичайний крем;
  • не використовувати постійно. Олія підвищує проникність захисного шару, руйнуючи ліпідний шар, а це — комедони, вугри, підвищена жирність, погіршення стану шкіри. 

Для волосся та нігтів: додавати до складу маски, не втираючи в корені. Вона зміцнює волосся, прискорює ріст.

Для тіла: у масажних складах бореться з целюлітом, розм’якшує огрубілі ділянки, загоює та регенерує покрив.

Склад товару

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol.

Як використовувати

Олію можна застосовувати в чистому вигляді, у складі масажних сумішей з іншими оліями, як базову олію для створення композицій з ефірними оліями, для збагачення косметичних засобів (крем, маска).

Відгуки та питання про товар 0

0.0

Немає оцінок

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.