Олія-ліфтинг для шкіри навколо очей Арома Інтер Жожоба і Троянда, 8 мл
Особливості товару
Онлайн на сайті, карткою чи готівкою під час отримання
Оплата картками "Національний кешбек" та "Пакунок малюка" недоступнаВи можете повернути товар протягом 14 днів відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»
Характеристики товару
Опис товару
Неминучий процес старіння шкіри з легкістю можна на якийсь час відтермінувати за допомогою ефективної олії-ліфтингу для шкіри навколо очей Жожоба та троянда від бренду AROMA inter.
Переваги продукту
З віком шкіра втрачає пружність, а перші зморшки з'являються навколо очей. Продовжити красу та повернути молодість під силу олії-ліфтингу Жожоба та троянда AROMA inter. Особливості засобу:
-
не містить барвників та ароматизаторів;
-
підходить для будь-якого типу шкіри;
-
швидко всотується;
-
не залишає липких слідів.
Як діє?
Склад косметичного засобу збагачений ефірними оліями жожоба, троянди, герані, персика та авокадо. Також до нього входять вітаміни А і Е, екстракти ромашки та календули. За умов регулярного використання олія-ліфтинг зменшує глибину зморщок, підтягує шкіру навколо очей та захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища. Продукт нормалізує водний баланс та делікатно піклується про ніжний шкірний покрив.
Що враховувати під час використання?
Зручно наносити олію-ліфтинг лежачи. Завдяки оптимальній консистенції продукт рівномірно розподіляється по шкірі тонким шаром та швидко всотується. Якщо залишки все ж будуть, через 7–10 хвилин видаліть їх паперовою серветкою.
Склад товару
Жожоба, масло зародків пшениці, авокадо, персикове масло; ефірні масла: троянда, герань; масляні екстракти: календули, ромашки; вітаміни А і Е.
Як використовувати
На невеликі ділянки шкіри можна наносити чисте масло. Проникнення в шкіру відбувається, в основному, через пори і волосяні фолікули. Завдяки великій швидкості проникнення, масло жожоба не закупорює пори і фолікули, вони залишаються відкритими і підтримують властиві їм функції. Але при дії на великі поверхні рекомендується використовувати 10-50% концентрацію в іншому базовому маслі.




















































