1/2
Подарунок
Олія виноградних кісточок Ароматика, 20 мл
174 ₴-15%
1
Продавець:
EVA.UA
Цей товар з уцінкою
Особливості товару
Хочете отримати товар у подарунок, але не знаєте, як про це сказати? Просто натисніть сюди, щоб натякнути про своє бажання.
БЕЗКОШТОВНА доставка у точки видачі EVA.UA від 599 ₴
Оплата та повернення
Онлайн на сайті, карткою чи готівкою під час отримання
Оплата картками "Національний кешбек" та "Пакунок малюка" недоступнаВи можете повернути товар протягом 14 днів відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»
Характеристики товару
Бренд
Ароматика
Країна виробництва
Україна
Вид
Ефірна олія
Об'єм
20мл
Клас
Натуральна
Призначення
Зволоження, Розгладження, Тонізація
Активний компонент
Олія виноградних кісточок
Опис товару
Олія Ароматика виноградних кісточок в своєму складі має безліч кислот. У ньому містяться олеїнова, лінолева, стеаринова і ерукова кислота, а також vitamin E та мінеральні речовини. Продукт має світло-жовтий відтінок, без запаху. Засіб швидко поглинається й не залишає жирних слідів на тілі.
Переваги продукту
Олія виноградних кісточок вважається однією з кращих поживних засобів для шкіри. Тому її рекомендується додавати в креми для обличчя та тіла. Засіб не викликає алергії, винятком є ??індивідуальне несприйняття компонентів. Продукт від Ароматика рекомендується використовувати жінкам з жирною й проблемною шкірою. Його компоненти допомагають нормалізувати роботу сальних залоз, боротися з вугревою висипкою та прибирати пігментні плями. Олія має:
-
регенеруючу;
-
антисептичну;
-
зволожуючу;
-
протизапальну;
-
бактерицидну;
-
тонізуючу дію.
Як використовувати?
Кілька крапель олії можна додавати в домашні маски для обличчя, дія яких спрямована на відновлення і зволоження шкірного покриву, боротьбу з висипаннями й першими ознаками старіння шкіри. Продукт рекомендується використовувати для антицелюлітних масажів.
Склад товару
100% олія виноградних кісточок (Vitis Vinifera Seed Oil), Tocopherol.
Як використовувати
Олія виноградних кісточок може застосовуватися у чистому вигляді, в суміші (1:1) з рослинними оліями (жожоба, авокадо, мигдалевою та іншими рослинними оліями). Її також використовують як базову олію для створення композицій з натуральними ефірними оліями, а також для збагачення готових косметичних засобів – кремів, масок, шампунів, бальзамів для губ. Олія застосовується у вигляді аплікацій, пов'язок, змазувань, масажних і косметичних сумішей.
Відгуки та питання про товар 0
0.0
Немає оцінок
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.
















































