Top Banner
Тільки оригінальна продукція
АкціїБренди
Подарунок

Олія ши (каріте) Ароматика, 23 г

25596
В наявності
Код товару : c129150
205 ₴-15%
174 ₴
1
Продавець:
EVA.UA

Купуй засоби для догляду за тілом на суму від 199 грн та отримуй подарунок*!

23 дні
Детальніше про товар
Хочете отримати товар у подарунок, але не знаєте, як про це сказати? Просто натисніть сюди, щоб натякнути про своє бажання.
БЕЗКОШТОВНА доставка у точки видачі EVA.UA від 599 ₴
Оплата та повернення

Онлайн на сайті, карткою чи готівкою під час отримання

Оплата картками "Національний кешбек" та "Пакунок малюка" недоступна

Ви можете повернути товар протягом 14 днів відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»

Характеристики товару

Бренд
Ароматика
Країна виробництва
Україна
Вид
Олія для обличчя, Олія для тіла
Клас
Натуральна
Вікова категорія
18+
Час застосування

Опис товару

Про унікальні властивості олії ши людству відомо здавна. Скажімо, за часів правління єгипетської цариці Клеопатри навіть споряджали каравани, що перевозили і зберігали цінний продукт у спеціальних глиняних глеках.

Цікаво те, що косметичний засіб досі лишається фактично «ексклюзивом». Адже тропічне дерево, з плодів якого його виготовляють, зростає лише в західній частині африканського континенту. А спроби культивувати рослину зазнали поразки.

Переваги продукту

Олія ши від ТМ Ароматика незамінна під час застуди, болю в суглобах, розтягнення зв'язок і м’язів. Вона чудово знімає набряклість, має протизапальну дію. Крім того, захищає волосся від шкідливого впливу ультрафіолету та сухого вітру. Неодноразові наукові дослідження довели: народи, що використовують олію каріте, майже не стикаються з дерматозами, а їхня шкіра надзвичайно ніжна й пружна.

Як діє?

  • Має антисептичну, пом’якшувальну, регенеруючу дію, тож є прекрасним живильним засобом.

  • Ефективно захищає дерму від негативних факторів довкілля (тому частіше застосовується як денна косметика).

  • Використовується для догляду за чутливою дитячою та зрілою шкірою.

  • Застосовується при вугрових висипах, опіках, тріщинах, а також для зменшення подразнень.

З чим використовувати?

Наносити олією ши можна в нерозведеному вигляді, у сумішах з іншими рослинними жирними та ефірними оліями, додавати у готові косметичні засоби.

Перед застосуванням помістити на водяну баню за температури 40–50 ºС і нагріти до рідкої консистенції.

Склад товару

Butyrospermum Parkii Butter.

Як використовувати

Олію можна застосовувати в чистому вигляді, у складі масажних сумішей з іншими оліями, як базову олію для створення композицій з ефірними оліями, для збагачення косметичних засобів (крем, маска).

Відгуки та питання про товар 1

4.0
Добре!
Кількість оцінок: 1
80%
покупців рекомендують цей товар
О
Олександра К.
23 Січня 2026 р.
Використовую для губ і волосся, гарно зволожує і заживляє ранки, але обовʼязково потрібно прогріти бо дуже густа олія
Чи був цей відгук корисним для вас?
Коментувати